Appareils et accessoires
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Préparation 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width21 oz
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenders cut into pieces (2 in.)21 oz
-
ground black pepper divided1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
leeks3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
lemon1
-
chicken stock5 oz
-
heavy cream10 ½ oz
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1237.6 mg
Protides
44.2 g
Calories
2690.1 kJ /
643 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
21.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Marry Me Chicken
40min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Meatball Subs
55min
Tex-Mex Red Rice
1h
Brownie Brittle
Pas d’évaluation
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Fish and Zucchini
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Texas Caviar
15min
Southern Mac & Cheese
30min