Appareils et accessoires
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Préparation 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
135.3 mg
Protides
9.8 g
Calories
1625.4 kJ /
388.5 kcal
Lipides
18.9 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
47.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Gluten Free
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Basic Quinoa
35min
Little Bird Pancakes
40min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Cherry Amaretto Dream
10min
I love U fruit and seed bars
35min
ABC muffins
40min