Versions compatibles
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- extra virgin olive oil, for greasing
Crumbed chicken
- 60 g flaked almonds
- 70 g pork crackling (see Tips)
- 1 tsp curry powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eggs
- 2 chicken breast fillet, cut horizontally to make 4 fillets
Pickled salad
- 1 - 2 carrots, cut into julienne
- 1 continental cucumber, deseeded and cut into julienne
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ½ lime, juiced
Cauliflower rice and katsu sauce
- 350 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 1 star anise
- 350 g water
- 1 ½ tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1 tbsp tamari
- 20 g cashews
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2096.2 kJ / 499.1 kcal
- Protides
- 45.1 g
- Glucides
- 12.5 g
- Lipides
- 28.2 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 1305.9 mg
Recettes alternatives
Creamy chicken curry and rice
45 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Minced Meat
35min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Herby potato salad with crisp topping
50min