Sausage and Red Pepper Pasta
TM5 TM6

Sausage and Red Pepper Pasta

4.5 (63 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz Parmesan cheese, in pieces, plus extra shaved, to garnish
  • ¼ tsp fresh ground black pepper, plus extra to garnish
  • 50 oz water
  • ½ tsp salt
  • 8 oz spaghetti
  • 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
  • 10 oz spicy Italian sausage, casing removed, broken into pieces
  • 6 oz red bell peppers, diced (½ in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1155 kJ / 276 kcal
Protides
14 g
Glucides
17 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
3 g
Sodium
739 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives