Grilled Fish with Mango Sambal
TM6

Grilled Fish with Mango Sambal

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 2 Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)
  • 2 ½ tsp salt
  • 1 lime, juice only
  • 250 g mangoes, unripe, peeled, stone removed, cut in halves
  • 30 g shallot
  • 15 g garlic clove
  • 60 g red curly chillies, cut in halves
  • 20 g bird's eye chilli (cili padi)
  • 1 tomato, cut in quarters
  • 1 tsp shrimp paste
  • ½ tsp chicken stock powder
  • 1 tbsp sugar
  • 20 g cooking oil, plus extra to brush

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2851 kJ / 682 kcal
Protides
82 g
Glucides
64 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
2 g
Sodium
1673 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives