Appareils et accessoires
Pulled barbecue jackfruit
Préparation 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.9 g
Calories
511.5 kJ /
121.8 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
3.6 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
Mochi's met sesamvulling
50min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation