Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pesto
- 110 g extra vergine olijfolie
- 40 g voedingsgist, in vlokken
- 30 g amandelen, in vlokken
- 20 g verse basilicumbladeren
- ½ citroen, alleen vers geperst sap
- 2 knoflookteentjes
- ½ theelepel zeezout, plus extra naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
Tofoe ricotta
- 2 knoflookteentjes
- 395 g tofoe, stevig uitgelekt, in stukken gebroken
- 20 g olijfolie
- 20 g water
- ½ citroen, alleen vers geperst sap
- 2 el voedingsgist, vlokken
- ¼ tl zeezout
Champignon en spinazie vulling
- 10 g olijfolie
-
450
g verse bruine paddenstoelen, in dunne plakjes gesneden
ou verse Portobello-champignons, in stukken gesneden - 250 g verse jonge spinazie
- 1 snuifje zeezout
Marinara saus
- 2 knoflookteentjes
- 100 g ui, gevierendeeld
- 100 g wortelen, in stukken gesneden
- 10 g olijfolie
- 1 ½ tl gedroogde tijm
- 1 snuifje gedroogde pepervlokken (optionnel)
- 1 snuifje kristalsuiker
- ½ tl zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
Montage
- 12 gedroogde lasagnevellen (zie tip)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protides
- 29.5 g
- Glucides
- 58 g
- Lipides
- 20 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Sunrise smoothie
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Kip met 'mole verde' saus
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
1h 5min