Appareils et accessoires
Vastensoep
Préparation 15min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16.05 g
Calories
1259 kJ /
301 kcal
Lipides
20.65 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Bessenmousse
4h 50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min
Rudolphs Mocktail
30min
Vegan cheeseburgers
10h
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Gebakken spinazie met eieren
40min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Minipizza’s
1h 20min