Appareils et accessoires
Vegan Pistachio Pastry Cream
Préparation 10min
Total 1h 45min
1000 g
Ingrédients
Pistachio Paste
-
pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing250 g
Pistachio Pastry Cream
-
granulated sugar100 g
-
cornflour60 g
-
ground turmeric1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
soya milk unsweetened500 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
vegan butter diced60 g
-
almond extract¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
38.9 mg
Protides
6.9 g
Calories
1064 kJ /
254.3 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From Basics
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Pas d’évaluation
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Vegan Chocolate Cake
Pas d’évaluation
Red Velvet Cake
1h 20min
Gluten-free Bread
3h 20min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
4h 15min
Challah
3h 10min
Vegan Danish Pastries
1h 15min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min