Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
TM6 TM5 TM31

Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Berry liqueur coulis

  • 80 g sugar
  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)
  • 45 g liqueur berry flavoured

Ice cream layer

  • 120 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
  • 3 egg whites
  • 100 g icing sugar
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp natural vanilla extract

Chantily cream

  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 30 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2419.2 kJ / 578.2 kcal
Protides
4.7 g
Glucides
41.8 g
Lipides
43.6 g
Graisses saturées
26.7 g
Fibre
3.3 g
Sodium
58.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives