
Appareils et accessoires
Steamed orange puddings
Préparation 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingrédients
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
451.2 kcal /
1895.1 kJ
Protides
7.6 g
Lipides
22.1 g
Glucides
55.5 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
13.6 g
Sodium
243.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Varoma: Global flavours
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande