Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Préparation 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Neapolitan Pizza
9 h
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Zoodles with Broccoli Pesto
No ratings
Pasta alla Nerano
40min
Soft Fresh Cheese
15 h 20min
Yoghurt Cake
1 h
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 h 55min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Calzone Napoletano
1 h 40min
Versatile Smooth Soup
45min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 h