Beer Can Burger with Beer Mushrooms

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

4.9 7 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 10min
6 portions

Ingrédients

Beer Can Burgers
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • lean ground beef (90% lean) (see Tip)
    24 oz
  • panko bread crumbs
    2 oz
  • garlic powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • brown ale
    2 oz
  • thick cut bacon
    6 slices
Beer Mushrooms
  • water
    1 ½ oz
  • cremini mushrooms sliced
    10 oz
  • unsalted butter cold, in one cube
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • brown ale
    6 oz
  • beef stock
    3 oz
  • soy sauce
    ½ oz
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
Baking
  • provolone cheese
    6 slices

Infos nut. par 1 portion

Calories 561.2 kcal / 2347.9 kJ
Protides 37.9 g
Lipides 37.8 g
Glucides 13.8 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 16.2 g
Sodium 1081.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...