
Appareils et accessoires
Pike perch fillets with fresh corn polenta
Préparation 45min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),400 g
-
fish sauce (20 g)1 ½ tbsp
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange, preferably organic zest and juice1
-
water500 g
-
fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
350 kcal /
1461 kJ
Protides
26 g
Lipides
12 g
Glucides
29 g
Fibre
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse