Carrot Cake
TM6

Carrot Cake

4.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • 300 g carrots, peeled
  • 40 g sour cream
    ou Greek yoghurt
  • 140 g unsalted butter, melted
    ou sunflower oil
  • 150 g brown sugar
  • 2 eggs, A-sized
  • 2 tsp vanilla extract
  • ½ tsp salt
  • ¾ tsp ground nutmeg
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 1 tsp baking soda
  • 160 g all purpose flour
  • 100 g self-raising flour
  • 60 g sultanas
  • 80 g walnuts, toasted, roughly chopped (optionnel)

Cream cheese icing

  • 50 g unsalted butter, softened
  • 125 g cream cheese
  • 4 tbsp fresh lemon juice
  • 2 tsp vanilla extract
  • 150 g icing sugar

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1616 kJ / 386 kcal
Protides
7 g
Glucides
50 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
2 g
Sodium
391 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives