Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

Pas d’évaluation
Préparation 15min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
    500 g
  • carrots peeled
    100 g
  • cabbage cut in wedges that fit into wide feeder tube
    100 g
  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    30 g
  • vegetable oil
    20 g
  • Chinese dried mushrooms soaked until soft and shredded
    30 g
  • shredded dried cuttlefish rinsed
    20 g
  • chicken breast fillets skinless, cut in strips (3-5 mm)
    100 g
  • oyster sauce adjust to taste
    20 g
  • light soy sauce adjust to taste
    40 - 50 g
  • homemade chicken stock paste (see tips)
    1 tsp
    mushroom seasoning powder
  • white pepper powder
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 118 kcal / 494 kJ
Protides 9 g
Lipides 4 g
Glucides 12 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...