Lemon Rosemary Chicken and Rice
TM5 TM6

Lemon Rosemary Chicken and Rice

4.2 (100 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g all-purpose flour
  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 pinch ground dried turmeric
  • 680 g chicken stock
  • 30 g lemon juice
  • 15 g honey
  • 225 g rice, white, long-grain
  • 1 lemon, sliced (6 mm rounds)
  • 4 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)
  • 225 g broccoli florets
  • fresh parsley chopped, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2374.2 kJ / 567.5 kcal
Protides
36 g
Glucides
51.2 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
1.4 g
Sodium
915.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives