Roast Potatoes (Betty) Metric
TM6

Roast Potatoes (Betty) Metric

4.3 (7 évaluations )

Ingrédients

Roasted Potatoes

  • 625 g water
  • 1360 g Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)
  • 85 g extra virgin olive oil
    ou 85 g vegetable oil
  • 1 tbsp salt, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh

Parmesan Gremolata

  • 60 g Parmesan cheese, cubed
  • 1 garlic clove
  • 15 g parsley leaves, fresh
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1544 kJ / 369 kcal
Protides
8 g
Glucides
46 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
4 g
Sodium
1362 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives