Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 85 g Parmesan cheese cubed
  • 30 g parsley, fresh leaves and tender stems
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 1 garlic clove
  • 285 g shiitake mushroom, fresh sliced
  • 170 g vegetable broth
  • 60 g butter, unsalted in pieces
  • 45 g extra virgin olive oil divided
  • 1 teaspoon salt divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ teaspoon black pepper, ground plus extra to season, to taste
  • 1275 g water
  • 285 g pasta, dried, type fettuccine
  • 30 - 60 g truffle oil white, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
691.1 kcal / 2891.5 kJ
Protides
19.2 g
Lipides
41.6 g
Glucides
62.5 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
9350.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives