Appareils et accessoires
Kimchi risotto
Préparation 5min
Total 25min
2 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken20 g
-
teentje knoflook1
-
prei in ringen40 g
-
kimchi in stukken80 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olie20 g
-
baconblokjes (optionnel) (1-2 cm)75 g
-
risottorijst160 g
-
water390 g
-
lichte sojasaus20 g
-
suiker1 tl
-
½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta (zie variatie)½ tl
-
zout¼ tl
-
witte peper, gemalen¼ tl
-
boter15 g
-
lente-ui in plakjes, als afwerking
-
sesamzaad als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
920.2 mg
Protides
11.2 g
Calories
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Lipides
19.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Rundsburgers met kaasvulling
40min