Appareils et accessoires
NZ mustard sauce
Préparation 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.7 mg
Protides
2.8 g
Calories
287.1 kJ /
68.6 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Curried sausages
40min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Lemonade scones
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min