Little sticky date puddings with salted toffee sauce
TM6 TM5 TM31

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

4.7 (21 évaluations )

Ingrédients

Salted toffee sauce

  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g treacle
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches sea salt

Sticky date puddings

  • 150 g pitted dates
  • 680 g water
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 40 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
  • 80 g dark brown sugar
  • 150 g plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 1 egg
  • 100 g pecan nuts

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1753.5 kJ / 419.1 kcal
Protides
4.8 g
Glucides
44.2 g
Lipides
25.9 g
Graisses saturées
11.1 g
Fibre
3 g
Sodium
232.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives