Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Warm satay bowl
1h 10min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Banana Nice cream
5 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min