Appareils et accessoires
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
Préparation 20min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
Pindadressing
-
teentjes knoflook4
-
verse gember10 g
-
pindakaas50 g
-
vers geperst limoensap20 g
-
honing30 g
-
vissaus20 g
-
sesamolie10 g
-
sriracha saus (optionnel)10 g
-
kokosmelk50 g
Salade
-
150 g kool, in stukken (5 cm)rode kool in stukken (5 cm)150 g
-
rode paprika's in stukken (5 cm)250 g
-
mangowangen niet te rijp, in stukken (5 cm)250 g
-
verse muntblaadjes5 g
-
verse korianderbladeren in stukken (2 cm)5 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)50 g
Garnalen
-
zonnebloemolie4 el
-
gepelde garnalen400 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1561.2 mg
Protides
19.6 g
Calories
1758.2 kJ /
420.2 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
29.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Mallorcaanse vissoep
40min