
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 40 g vegetabilsk olie
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i stykker (2 cm)
- 400 g blandede peberfrugter skåret i stykker (2 cm)
- 200 g vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
- 200 g tomater skåret i stykker
- 1 tsk stærk paprika
- ½ tsk sød paprika
- 1 tsk basilikum, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
ou 1 teske med top hønsebouillon -
20
g tyrkisk rød peberpasta mild (fx biber salçasi)
ou 20 g tomatpure - 250 g ris
- vand
- havsalt
- 20 g majsmel
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 502 kcal / 2101 kJ
- Protides
- 36 g
- Lipides
- 12 g
- Glucides
- 59 g
- Fibre
- 5.6 g
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