Japansk ramen
TM6 TM5

Japansk ramen

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 400 g svineslag snittet i toppen
  • 3 fed hvidløg
  • 60 g japansk soya sauce
  • 10 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
  • 2000 g vand
  • 3 tsk hønsebouillon (se tip)
  • 1 tsk sort riseddike
  • 2 cm ingefær skåret i skiver (3 mm)
  • 50 g misopasta
  • 2 æg
  • 100 g babyspinat, frisk
  • 270 g nudler, tørret
  • 1 nori tang revet i 4 stykker
  • 4 spsk majs, dåse
  • 2 forårsløg skåret i tynde skiver, til pynt
  • 2 tsk sesamfrø ristet, til pynt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
443 kcal / 1860 kJ
Protides
32 g
Lipides
24 g
Glucides
24 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
1249 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer