Beetroot Carpaccio (TM5)
TM6 TM5

Beetroot Carpaccio (TM5)

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh basil leaves, torn, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
963.9 kJ / 230.4 kcal
Protides
15.8 g
Glucides
10.5 g
Lipides
14.4 g
Graisses saturées
8.3 g
Fibre
2.7 g
Sodium
455.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives