Shrimp Louie Salad
TM6

Shrimp Louie Salad

4.8 (6 évaluations )

Ingrédients

Eggs

  • 4 eggs, large, (56-62 g), cold
  • water, to fill to 1 liter mark

Shrimp and Asparagus

  • 570 g water
  • 680 g raw shrimps, peeled, deveined, large
  • 1 - 3 tsp Cajun spice mix, to taste
  • 1 bunch asparagus, trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)

Dressing

  • 30 g shallots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 140 g mayonnaise
  • 60 g ketchup
  • 60 g plain Greek yoghurt
  • 45 g lemon juice
  • 1 tsp paprika, smoked, ground
  • 1 ½ tsp cider vinegar
  • ½ - 1 tsp soy sauce, to taste

Assembly

  • 285 g iceberg lettuce, chopped
    ou 285 g romaine lettuce, chopped
  • 170 g cherry tomatoes, halved
  • 1 tbsp capers, rinsed
  • 2 avocados, sliced or diced, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2893.5 kJ / 691.6 kcal
Protides
37.9 g
Glucides
25 g
Lipides
50.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Fibre
10.1 g
Sodium
1528 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives