Appareils et accessoires
Gochujang zeevruchtenrisotto
Préparation 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1603.2 mg
Protides
35.8 g
Calories
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Lipides
39.1 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
77 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Zalmtartaar
10min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
XXL kip pastei
1h 55min
Spaanse risotto
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min