Versions compatibles
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only
- 60 g cheddar cheese, cut into pieces
- 450 g wholemeal self-raising flour
- 60 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
- 310 g milk of choice, plus extra for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 887.2 kJ / 211.2 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 8.3 g
- Fibre
- 4.3 g
Recettes alternatives
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Basic berry muffins
40min
Coconut oat biscuits
45 min
Banana and oat mini muffins
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min