Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protides
- 48.4 g
- Glucides
- 51.9 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm met venkel
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Gevulde vis
1h 50min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Spaghetti met tonijn
40min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Waterzooi van kip
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1h 15min
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation