Appareils et accessoires
Peach Cobbler
Préparation 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
ginger, fresh (optionnel) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
128.3 mg
Protides
6.3 g
Calories
1431 kJ /
342 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
63.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Eggnog Snickerdoodles
1h
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1h
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Coconut Almond Candies
55min
Cinnamon Rolls
3h
Maple Pecan Pie
1h 15min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Apple Fritter Bread
2h
Cranberry Vinaigrette
5min
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
Crinkle Cookies
1h