Appareils et accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Préparation 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1803 kJ /
431 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
67.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Falafel met rode bieten hummus
20min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Bananenbrood
1h 50min