Appareils et accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Préparation 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.4 mg
Protides
2.2 g
Calories
565.1 kJ /
135.1 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Charoset
15min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Pompoen baba ganoush
35min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Boekweit met champignons
25min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Rode bieten smoothie bowl
10min
Roergebakken champignons
55min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Koolsla
10min