Ham, Egg and Chips

Ham, Egg and Chips

3.9 8 évaluations
Préparation 50min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Chips
  • water
    500 g
  • potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)
    800 g
  • vegetable oil
    2 Tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Eggs
  • medium eggs (see tip)
    4
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • vegetable oil plus 1 tsp for greasing
    1 Tbsp
  • unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)
    4
  • tomato ketchup for serving

Infos nut. par 1 portion

Calories 661 kcal / 2767 kJ
Protides 50 g
Lipides 27 g
Glucides 57 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 4780 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...