
Appareils et accessoires
Ham, Egg and Chips
Préparation 50min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
661 kcal /
2767 kJ
Protides
50 g
Lipides
27 g
Glucides
57 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
4780 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Retro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande