
Appareils et accessoires
Tomato and Feta Pasta
Préparation 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
feta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Infos nut. par 1 portion
Calories
640.2 kcal /
2678.7 kJ
Protides
23 g
Lipides
32.9 g
Glucides
63.7 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
15 g
Sodium
1385.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
États-Unis
États-Unis