Appareils et accessoires
Roerbak met aubergines en kofu
Préparation 25min
Total 1h 25min
6 porties
Ingrédients
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1275.6 mg
Protides
12 g
Calories
1857.8 kJ /
444 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
61.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka met linzen
2h 20min
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Shakshuka
50min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Pasta met prei en ajvar
30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Vegan Bolognese
50min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation