Appareils et accessoires
Eggplant and Lentil Salad
Préparation 10min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
eggplant, medium-sized cubed (1.5 cm/2.5 cm)395 g
-
red onion sliced (.5 cm)85 g
-
red bell pepper cubed (1.5 cm-2.5 cm)100 g
-
chilli powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease60 g
-
lentil, dried, any type pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
raspberry vinegar30 g
-
water ice-cold2 tsp
-
raisin, all varieties1 - 2 tbsp
-
Halloumi200 g
-
mint leave, fresh to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
1099 kcal /
4598 kJ
Protides
47.7 g
Lipides
53.5 g
Glucides
114.7 g
Fibre
23.2 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
2136.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous 50+ CA
5 Recettes
Canada
Canada