Appareils et accessoires
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Préparation 20min
Total 25min
25 stuks
Ingrédients
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (optionnel) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
30.4 mg
Protides
3.2 g
Calories
209 kJ /
49.7 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation