Appareils et accessoires
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Préparation 1h
Total 2h 50min
12 pieces
Ingrédients
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
110.3 mg
Protides
7 g
Calories
2146 kJ /
512.9 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
13.8 g
Glucides
57.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Steamed Potato Tortilla
45min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Bear Face Cake
1h 50min
Whisked egg whites
5min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Chilled Chocolate Orange Tart
6h 25min
Tomato Focaccia
3h
Pear Frangipane
1h 30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h