Appareils et accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Préparation 25min
Total 16h 50min
6 porties
Ingrédients
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
559.2 mg
Protides
23.5 g
Calories
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Lipides
26 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
29.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cholent
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Borscht
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Paella met kidneybonen
55min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min