Appareils et accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Préparation 20min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
302.8 mg
Protides
2.4 g
Calories
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Rode bietensalade
10min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min