Appareils et accessoires
Squid ink pasta
Préparation 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
99.6 mg
Protides
7.9 g
Calories
1015 kJ /
242.6 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black limited edition Thermomix®
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
3Q Mooncake
1h 45min
Watercress Soup
Ninguna calificación
Singapore Chilli Crab
50min
Keto Pecan Tarts
2h 20min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min