Appareils et accessoires
Rosewater madeleines
Préparation 5min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
extra virgin coconut oil plus extra to grease50 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
raw sugar80 g
-
eggs2
-
rose water3 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)2 tsp
-
baking powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
27.7 mg
Protides
1.5 g
Calories
382.1 kJ /
91.3 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Traditional French chocolate canelé
49h
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Chocolate ganache
20min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Jaffa madeleines
30min
Rosewater madeleines
30min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Macaroons
40min
Zebra bundt
1h 10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Mini lemon curd tarts
2h 20min