Appareils et accessoires
Appel strudel
Préparation 45min
Total 1h 45min
12 porties
Ingrédients
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (optionnel)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1721 kJ /
411 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Citroenijs
8h 30min
Uiensoep
1h
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Amandelverslaving
1h
Napoleon hoedjes
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Lasagnerolletjes
1h
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Amaretti van abrikoos
40min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Baguette / Stokbrood
3h 45min