Sautéing Chicken Strips
TM6

Sautéing Chicken Strips

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz oil
    ou ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
    ou ½ oz yellow onion
  • 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
    ou 8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
939 kJ / 224.5 kcal
Protides
29.5 g
Glucides
1.5 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
0.1 g
Sodium
83.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives