Appareils et accessoires
French Fries (Paul)
Préparation 15min
Total 1h 15min
5 portions
Ingrédients
-
russet potatoes large32 oz
-
water22 oz
-
1 ½ oz vegetable oilextra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
954 mg
Protides
5 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Lipides
9 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Pork Pilaf
45min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Sautéing Shrimp
15min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Turkey burgers
1h 25min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min