Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
TM6 TM5

Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg

4.4 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
  • 2 tsp light soy sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 3 large eggs
  • 55 oz water divided
  • 2 tsp salt divided
  • 2 oz fresh ginger to taste
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz vegetable oil
  • 11 oz rice
  • 1 chicken stock cube
    ou 1 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
  • 2 pandan leaves (see Tip)
    ou ½ tsp lemongrass paste
  • 1 ½ oz yellow onions cut into pieces
  • 2 oz potatoes cubed
  • 2 oz tomatoes cut in wedges
  • 4 oz carrots cubed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
637 kcal / 2663 kJ
Protides
31 g
Lipides
24 g
Glucides
72 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
1488 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives