Baked Sushi
TM6 TM5

Baked Sushi

4.7 ( 7 évaluations )

Ingrédients

Sushi rice

  • 500 g short grain rice (sushi rice)
  • 1000 g water
  • 4 tbsp white rice vinegar
  • 2 tsp caster sugar
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g furikake (Japanese rice seasoning)

Creamy topping

  • 200 g cream cheese softened
  • 50 g mayonnaise Japanese style
  • 1 tbsp sriracha chilli sauce
  • ½ tsp salt
  • 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
  • 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
  • 200 g crab sticks shredded
  • 60 g mozzarella cheese shredded
  • 24 sheets nori seaweed
  • 1 - 2 ripe avocados cut in thin slices (optionnel)
  • 24 pieces sashimi

Infos nut.
par 1 portion
Calories
151 kcal / 631 kJ
Protides
7 g
Lipides
6 g
Glucides
18 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
287 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives