Versions compatibles
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Suya kruidenolie marinade
- 50 g geroosterde ongezouten pinda's
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 el gedroogde tijm
- 1 el chilipoeder
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el groentebouillonpoeder
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl currypoeder
- 1 tl zout
- 50 g olie, en iets meer om in te vetten
Vis, rijst en salade
- 2 goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal
- 2 takjes verse rozemarijn
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 200 g langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)
- 100 g uien, in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)
- 400 g tomaten, in stukken (± 2 cm)
- 1 verse jalapeñopepertjes, in plakjes (± 2 mm) (optionnel)
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 el limoensap
-
3
el verse korianderbladeren
ou 3 el verse peterseliebladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2526.9 kJ / 604 kcal
- Protides
- 48.1 g
- Glucides
- 53 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 2.7 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 1910.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Cheesecake
1h 30min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min